Πολιτική ακυρώσεων και επιστροφών

Ακυρώσεις
Σε περίπτωση που αλλάξατε γνώμη πριν την αποστολή του προϊόντος, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελίας σας επικοινονώντας στο info@agraria.gr ή στο τηλέφωνο 2742 028154 (ώρες λειτουργίας καταστήματος). Το ποσό θα πιστωθεί στην επόμενη αγορά σας.

Αλλαγές
Γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, όπως ακριβώς ορίζεται από το Ν.2251/1994 αρ.3ε παρ. 1, με την απόδειξη αγοράς, εφόσον δεν έχει ανοιχθεί η συσκευασία του προϊόντος και δεν έχει χρησιμοποιηθεί. Τα όποια μεταφορικά κόστη σε κάθε περίπτωση επιβαρύνουν τον αγοραστή.

Επιστροφές
Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, όπως ακριβώς ορίζεται από το Ν.2251/1994 αρ.3ε παρ. 1. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.
Επιστροφές γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι:

  1. Επικοινωνήσατε εντός 3 ημερών από την ημέρα παραλαβής των εμπορευμάτων
  2. Τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγιστεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους. Κατά την αποστολή τους να χρησιμοποιηθεί άλλη συσκευασία ώστε να προστατευθεί η ίδια συσκευασία του προϊόντος.
  3. Το προϊόν συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγξετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, κλπ). Στην περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα πρέπει να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αμέσως μετά την παράδοση την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη στο 2742 028154.
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβουμε στο κατάστημά μας. Η επιστροφή μπορεί να γίνεται με πίστωση λογαριασμού σας που θα γνωστοποιήσετε στην Επιχείρηση. Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν εάν δεν έχουν τηρηθεί οι όροι επιστροφής, περίπτωση κατά την οποία τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν το πελάτη.